Ćivitavekija Šatl

Usluge prevoza od luke Ćivitavekija do Rima ili aerodroma i obratno

Šatl od/do Ćivitavekije Cenovnik Rezervacije Kontakt
Rome Civitavecchia Port Taxi

Jeftina usluga prevoza od 90 € za 1-2 osobe. Privatni taksi od 119 €.

Nudimo profesionalnu niskobudžetnu privatnu ili zajedničku taksi uslugu Civitavecchia od / do grada Rim ili aerodroma Fiumicino ili Ciampino.

 • Fiksna cena bez iznenađenja.
 • Rezerviši online, plati vozaču.
 • Besplatan Wi-Fi u vozilima.
 • Besplatna voda.
 • Besplatno 1 auto-sedište za bebe + 1 buster.
 • Jednodnevne ture po Rimu od luke ili aerodroma.

Svi naši vozači su obučeni, a vozilima od strane uprave luke Ćivitavekija odobren pristup luci radi preuzimanja/dovoženja putnika od/do samog kruzera. Ako dolazite na aerodrom Fiumicino, oslonite se na našu brzu i povoljnu Ćivitavekija šatl uslugu od aerodroma Fiumicino do luke Ćivitavekija. Ako slećete na aerodrom Ciampino, rezervišite svoj prevoz kod nas, kako biste obezbedili najbolju uslugu po najnižoj ceni sa našim Ćivitavekija šatl prevozom.

Proces rezervacije

Proces rezervacije

Rezervišite svoj šatl kod nas brzo i jednostavno.

01

Online rezervacija

Pošaljite nam zahtev za rezervaciju tako što ćete izabrati željeni transfer i ispuniti formular za rezervacije klikom ovde.

02

Potvrda rezervacije

Nakon prijema vašeg zahteva za rezervaciju, on se nalazi u obradi. Nakon provere da li su svi potrebni podaci uneti, šaljemo vam potvrdu rezervacije putem e-maila i/ili sms-a, a koja sadrži cenu i detalje Vaše rezervacije.

03

Putovanje

Naš vozač će Vas čekati ispred hotela, kruzera ili na aerodromu, na mestu iskrcavanja iz broda ili na aerodromu na izlazu, odmah nakon sigurnosne provere i sale za izdavanje prtljaga, sa Vašim imenom na tabli. Ne brinite ako let kasni, jer mi Vas čekamo.

04

Platite u vozilu

Nakon dolaska na destinaciju, mozete platiti direktno vozaču, u gotovini ili debitnom/kreditnom karticom.

Rezervacije

Rezervišite prevoz ili proverite naše cene. Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati putem email-a, chat-a ili sms-a.

Rezervišite ovde Cene Kontaktirajte nas

Usluge

Usluge

Sledi lista naših Ćivitavekija taxi usluga od ili do Rima, aerodroma Fiumicino (FCO) i Ciampino (CIA).

  

Taxi usluge po fiksnim cenama od luke Ćivitavekija do Rima

Taxi usluge po fiksnim cenama od luke Ćivitavekija do Rima. Izaberite između privatnog prevoza po ceni od € 119 za 2 osobe i deljenog kombi prevoza po ceni od € 90 za 2 osobe, sa najviše 8 putnika po kombiju. Dostupnost deljenog prevoza zavisi od broja putnika i mora biti prethodno proverena i potvrđena. Naš vozač će vas čekati ispred kruzera sa tablom sa Vašim imenom, nakon što prođete sigurnosnu proveru i prijavu prtljaga.


  

Taxi usluge po fiksnim cenama od luke Ćivitavekija do aerodroma Fiumicino(FCO).

Taxi usluge po fiksnim cenama od luke Ćivitavekija do aerodroma Fiumicino(FCO). Izaberite između privatnog prevoza po ceni od € 119 za 2 osobe i deljenog kombi prevoza po ceni od € 90 za 2 osobe, sa najviše 8 putnika po kombiju. Dostupnost deljenog prevoza zavisi od broja putnika i mora biti prethodno proverena i potvrđena. Naš vozač će vas čekati ispred kruzera sa tablom sa Vašim imenom, nakon što prođete sigurnosnu proveru i prijavu prtljaga.


  

Prevoz od luke Ćivitavekija do aerodroma Ciampino(CIA)

Taxi usluge po fiksnim cenama od luke Ćivitavekija do aerodroma Ciampino(CIA). Izaberite između privatnog prevoza po ceni od € 119 za 2 osobe i deljenog kombi prevoza po ceni od € 90 za 2 osobe, sa najviše 8 putnika po kombiju. Dostupnost deljenog prevoza zavisi od broja putnika i mora biti prethodno proverena i potvrđena. Naš vozač će vas čekati ispred kruzera sa tablom sa Vašim imenom, nakon što prođete sigurnosnu proveru i prijavu prtljaga.


  

Prevoz od Rima do luke Ćivitavekija ili hotela

Taxi usluge po fiksnim cenama od Rima do luke ili hotela u Ćivitavekiji. Izaberite između privatnog prevoza po ceni od € 119 za 2 osobe i deljenog kombi prevoza po ceni od € 90 za 2 osobe, sa najviše 8 putnika po kombiju. Dostupnost deljenog prevoza zavisi od broja putnika i mora biti prethodno proverena i potvrđena. Naš vozač će vas čekati ispred hotela u dogovoreno vreme, bez obzira na doba dana.


  

Prevoz od aerodroma Fiumicino do luke Ćivitavekija

Taxi usluge po fiksnim cenama od Fiumicino aerodroma (FCO) do luke Ćivitavekija ili hotel. Izaberite između privatnog prevoza po ceni od € 119 za 2 osobe i deljenog kombi prevoza po ceni od € 90 za 2 osobe, sa najviše 8 putnika po kombiju. Dostupnost deljenog prevoza zavisi od broja putnika i mora biti prethodno proverena i potvrđena. Naš vozač će vas čekati ispred kruzera sa tablom sa Vašim imenom, nakon što prođete sigurnosnu proveru i prijavu prtljaga.


  

Prevoz od aerodroma Ciampino do luke Ćivitavekija

Taxi usluge po fiksnim cenama od Ciampino aerodroma (CIA) do luke Ćivitavekija. Izaberite između privatnog prevoza po ceni od € 119 za 2 osobe i deljenog kombi prevoza po ceni od € 90 za 2 osobe, sa najviše 8 putnika po kombiju. Dostupnost deljenog prevoza zavisi od broja putnika i mora biti prethodno proverena i potvrđena. Naš vozač će vas čekati ispred kruzera sa tablom sa Vašim imenom, nakon što prođete sigurnosnu proveru i prijavu prtljaga.


Obilazak Rima

Posetite Rim sa polascima od Ćivitavekija luke ili sa aerodroma Fiumicino (FCO) ili Ciampino (CIA). Nudimo dnevne i poludnevne obilaske Rima tokom kojih ćete biti u prilici da posetite glavne turističke atrakcije ovog antičkog grada.

Izleti iz Rima

Posetite glavne turističke atrakcije okoline Rima sa polaskom iz Rima, kao sto su Villa Adriana, Villa d'Este, Ostia Antica i druge. U našoj ponudi je i pevoz do šoping outlet-a 'Castel Romano' i Valmontone.

Usluga grupnog prevoza

Organizujemo prevoz za veće grupe putnika, kao i za događaje poput konferencija, sajmova i drugih poslovnih događaja.

Cenovnik

Cenovnik

Otkrijte najbolje fiksne cene za naše taxi usluge od/do Ćivitavekije i aerodroma.

Ćivitavekija Rim
Ćivitavekija FCO
Ćivitavekija CIA
3-4 putnika

115/deljeni kombi

139/privatan taxi

 • Cena uključuje:
 • 2 kofera po osobi
 • Besplatan internet i voda
 • 1 auto-sedište za bebe + 1 buster
Ćivitavekija Rim
Ćivitavekija FCO
Ćivitavekija CIA
5-6 Putnika

149/Privatan kombi

 • Cena uključuje:
 • Privatan prevoz
 • Kombi biznis klase
 • 2 kofera po osobi
 • Besplatan internet i voda
 • 1 auto-sedište za bebe + 1 buster
Ćivitavekija Rim
Ćivitavekija FCO
Ćivitavekija CIA
7-8 Putnika

159/Privatan kombi

 • Cena uključuje:
 • Privatan prevoz
 • Kombi biznis klase
 • 1 veliki + 1 mali kofer po osobi
 • Besplatan internet i voda
 • 1 auto-sedište za bebe + 1 buster
Rezervacija

Rezervacija

Unesite detalje vašeg transfera. Polja obeležena * su obavezna.

Za rezervaciju u kratkom vremenskom roku kliknite ovde za brzi kontakt putem Whatsapp-a, Facebook-a ili SMS-a (onlajn od 8:00 do 22:00 časova)

Ime:
Email:
Beleška: trenutno se prihvataju samo gotovinske uplate.
Rezervišite sada privatni prevoz. Obavestićemo vas da li će biti dostupan zajednički prevoz sa popustom.
Vaša rezervacija se šalje...
Vaša rezervacija je poslata. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku. Hvala na poverenju!
Kontakt

Kontakt

Možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem email-a, Whatsapp-a, Facebook-a, Twitter-a ili Skype-a ili nam poslati SMS ili tekstualnu poruku koristeći formular ispod.

 WhatsApp 

   Facebook   

   Twitter   

       Skype       

Klikom na ikone možete nam pisati putem Whatsapp-a, Facebook-a, Twitter-a ili Skype-a.