Civitavecchia Shuttle

Havenvervoer van en naar Rome en luchthavens in Civitavecchia

Shuttle van / naar Civitavecchia Prijzen Reservering Contact
Rome Civitavecchia Port Taxi

Goedkope gedeelde pendeldienst vanaf 90 € voor 1-2 personen. Privétaxi vanaf 119 €.

Wij bieden professionele goedkope Civitavecchia privé- of gedeelde taxiservices van / naar de stad Rome of de luchthaven Fiumicino of Ciampino.

 • Vaste prijs zonder verrassingen.
 • Boek online en betaal aan boord.
 • Gratis Wi-Fi internet aan boord.
 • Gratis water aan boord.
 • Gratis 1 Autostoel + 1 Zitverhoger.
 • Dagtocht door Rome vanuit de haven of luchthaven.

Al onze voertuigen en chauffeurs zijn opgeleid en geautoriseerd door de havenautoriteit van Civitavecchia om toegang te krijgen tot de haven en de reizigers van en naar het cruiseschip rechtstreeks bij de pier in de haven van Civitavecchia te brengen. Als u in Rome aankomt op Fiumicino Airport, kunt u erop vertrouwen dat u snel en gemakkelijk van de luchthaven Fiumicino naar de cruisehaven Civitavecchia komt met onze pendeldienst Civitavecchia. Als u in Rome landt op Ciampino Airport, boek dan bij ons uw vervoer van Ciampino Airport naar de haven van Civitavecchia voor de beste service tegen de laagste prijs met onze Civitavecchia-transportservice.

Boekingsproces

Boekingsproces

Het is niet mogelijk om de navetta in moderne semplice en veloce te gebruiken.

01

Online reserveren

Stuur ons uw boekingsaanvraag door de gewenste transferservice te selecteren en het boekingsformulier in te vullen door hier te klikken.

02

Bevestiging

We ontvangen uw boekingsaanvraag en verwerken uw aanvraag zo snel mogelijk. We sturen u dan een bevestigingsmail en / of sms met de prijs en andere details van uw reservering.

03

Reizen

Onze taxichauffeur wacht op u in het hotel of direct bij het schip of op de luchthaven, zodra u het schip of het vliegtuig verlaat, na de veiligheidszone en de bagageafhaalruimte met uw naam op een bord.

04

Betaal aan boord

Na aankomst op de bestemming kunt u uw transferservice direct bij de chauffeur betalen, contant of met pinpas / creditcard.

Reservering

Boek nu uw transferservice of bekijk onze prijzen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, chat of sms.

Boek nu Prijzen Contacten

Diensten

Diensten

Hier vindt u een lijst met onze Civitavecchia-transferservices van of naar Rome of Fiumicino (FCO) en Ciampino (CIA) Luchthaven

  

Shuttle van Civitavecchia naar Rome

Shuttle service van Civitavecchia naar Rome. Je kunt kiezen tussen een privéshuttle vanaf € 119 voor 2 personen of boek met een gedeelde shuttle vanaf € 90 voor 2 personen, maximaal 8 passagiers per busje. De beschikbaarheid van de gedeelde pendeldienst moet worden bevestigd. De chauffeur wacht direct bij het schip op u, na het beveiligingsgebied en de bagageband met uw naam op een bord.


  

Shuttle van Civitavecchia naar de luchthaven Fiumicino (FCO)

Shuttle service van Civitavecchia naar de luchthaven Fiumicino (FCO). Kies uit een privéshuttle vanaf € 119 voor 2 personen of boek met een gedeelde shuttle vanaf € 90 voor 2 personen, maximaal 8 passagiers per busje. De beschikbaarheid van de gedeelde pendeldienst moet worden bevestigd. De chauffeur wacht direct bij het schip op u, achter de veiligheids- en bagagehal met uw naam op een bord.


  

Shuttle van Civitavecchia naar de luchthaven Ciampino (CIA)

Shuttle service van Civitavecchia naar de luchthaven Ciampino (CIA). Kies uit een privéshuttle vanaf € 119 voor 2 personen of boek met een gedeelde shuttle vanaf € 90 voor 2 personen, maximaal 8 passagiers per busje. De beschikbaarheid van de gedeelde pendeldienst moet worden bevestigd. De chauffeur wacht direct bij het schip op u, achter de veiligheids- en bagagehal met uw naam op een bord.


  

Shuttle van Rome naar de haven of het hotel van Civitavecchia

Shuttle service van Rome naar de haven of het hotel van Civitavecchia. U kunt kiezen tussen een privéshuttle vanaf € 119 voor 2 personen of besparen met een gedeelde shuttle vanaf € 90 voor 2 personen, tot 8 passagiers per busje. De beschikbaarheid van de gedeelde pendeldienst moet worden bevestigd. De chauffeur brengt u rechtstreeks naar het schip, achter de veiligheids- en bagagehal met uw naam op een bord.


  

Shuttle van de luchthaven Fiumicino naar Civitavecchia

Shuttleservice van de luchthaven Fiumicino (FCO) naar de haven of het hotel van Civitavecchia. Kies uit een privéshuttle vanaf € 119 voor 2 personen of boek met een gedeelde shuttle vanaf € 90 voor 2 personen, maximaal 8 passagiers per busje. De beschikbaarheid van de gedeelde pendeldienst moet worden bevestigd. De chauffeur brengt u rechtstreeks naar het schip, achter de veiligheids- en bagagehal met uw naam op een bord.


  

Shuttle van de luchthaven Ciampino naar Civitavecchia

Shuttle service van Ciampino Airport (CIA) naar Civitavecchia. Kies uit een privéshuttle vanaf € 119 voor 2 personen of boek met een gedeelde shuttle vanaf € 90 voor 2 personen, maximaal 8 passagiers per busje. De beschikbaarheid van de gedeelde pendeldienst moet worden bevestigd. De chauffeur brengt u rechtstreeks naar het schip, achter de veiligheids- en bagagehal met uw naam op een bord.


Ronde van Rome

Bezoek Rome vanuit de haven van Civitavecchia of vanaf de luchthaven Fiumicino (FCO) of Ciampino (CIA). We bieden dagelijkse of halve dagtochten aan om de belangrijkste toeristische attracties in Rome te bezoeken.

Excursies vanuit Rome

Bezoek de belangrijkste toeristische attracties in de buurt van Rome met een excursie vanuit Rome zoals Villa Adriana, Villa d'Este, Ostia Antica en anderen. We bieden ook transportdiensten naar de vestigingen Castel Romano en Valmontone.

Groepsvervoerservice

We organiseren ook transportdiensten voor grote groepen en evenementen zoals conferenties, beurzen of andere zakelijke evenementen.

Prijzen

Prijzen

Ontdek de beste prijzen voor onze civitavecchia-transport- en pendeldiensten naar de luchthaven.

Civitavecchia Rome stad
Civitavecchia Luchthaven
3-4 Passagiers

115/gedeelde shuttle

139/privé shuttle

 • Inbegrepen services:
 • 2 Koffers per persoon
 • Gratis internet en water
 • Gratis 1 Autostoel + 1 Zitverhoger
Civitavecchia Rome stad
Civitavecchia Luchthaven
5-6 Passagiers

149/privé shuttle

 • Inbegrepen services:
 • Privé service
 • Business class busje
 • 2 Koffers per persoon
 • Gratis internet en water
 • Gratis 1 Autostoel + 1 Zitverhoger
Civitavecchia Rome stad
Civitavecchia Luchthaven
7-8 Passagiers

159/privé shuttle

 • Inbegrepen services:
 • Privé service
 • Business class busje
 • 2 Koffers per persoon
 • Gratis internet en water
 • Gratis 1 Autostoel + 1 Zitverhoger
Reservering

Reservering

Voer de details van uw overboeking in het onderstaande formulier in. Invoervelden met * zijn verplicht

Voor boeking op korte termijn klik hier om contact met ons op te nemen via Whatsapp, Facebook of sms (online van 8.00 tot 22.00 uur)

Naam:
Email:
Opmerking: momenteel alleen contante betalingen geaccepteerd.
Boek nu een privé shuttle. We zullen u informeren als een gedeelde shuttle met een gereduceerde prijs beschikbaar zal zijn.
Uw reservering verzenden...
Uw reservering is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bedankt voor je voorkeur!
Contact

Contact

U kunt ons bellen of contact met ons opnemen via E-mail, Whatsapp, Facebook, Twitter of Skype of stuur ons een sms of sms via onderstaand formulier.

 WhatsApp 

   Facebook   

   Twitter   

       Skype       

Klik op de iconen te chatten op Whatsapp, Facebook, Twitter of Skype.